Lashcode ögonfransserum

Lashcode ögonfransserum är ett innovativt fransserum som är tillgängligt i större storlek än de flesta liknande produkter. Effektivt, flitigt utvecklat, till ett rimligt pris. När man lägger till ingredienser av hög kvalitet får man en av de finaste fransvårdsprodukterna som någonsin tillverkats. Finns det någonting annat man kan önska sig? Snabba effekter kanske?

Om Lashcode används regelbundet kan det ge synliga resultat på bara två veckor. Lashcodes beståndsdelar är effektiva och ger snabba och hållbara resultat så att du kan njuta av att ha fylligare fransar i några månader.

Lashcode är en lösning för de som klagar på att deras fransar inte växer.

Dessutom kommer de som har sköra och glesa ögonfransar att dra nytta av att använda Lashcode-serumet. Lashcode hanterar många fransrelaterade problem på ett effektivt sätt. Viktigt att nämna är att det rekommenderas att Lashcode-serumet används under antibiotikabehandlingar som är kända för att förvärra hårets skick, däribland fransarna.

Lashcode måste appliceras som de flesta fransserum som säljs tillsammans med borstapplikatorer. Det är menat att det ska användas en gång per dag (t.ex. innan man går och lägger sig) genom att sprida ut det längs den övre och undre franslinjen.

Det här serumet är rinnigt, inte överbelastande och tolereras väl av huden, därför kan man även applicera det på morgonen – det penetrerar huden snabbt för att nå folliklarna. Det är där det stimulerar och regenererar, till och med inaktiva fransfolliklar. Som ett resultat börjar ögonfransar att bli längre och tjockare för att snart bli fylliga – man får dubbelt så många fransar.

Dessutom hjälper Lashcode fransarna att stanna kvar i ögonlocken (förebygger uttunnande), förbättrar fukt och motståndskraft. Sist men inte minst, blir fransarna tack vare Lashcode tillräckligt starka för att stå emot eventuell skada som orsakas av sminkborttagning.

www.lashcode.se

Plussidor

  • En väldigt bra formulering, fri från syntetiska tillsatser
  • Stor förpackning och hög effektivitet
  • Otroligt lätt konsistent som absorberas snabbt
  • En högkvalitativ produkt som ger valuta för pengarna
  • Första effekterna syns efter ca 3 veckors användning

Minussidor

  • Det här fransserumet är endast tillgängligt online