Quickmax ögonfransserum

Det här ögonfransserumet säljs i en guldfärgad förpackning. Flaskan innehåller 5 ml av kosmetikan. Detta räcker till nästan sex månaders behandling med Quickmax. Kartongen innehåller också en broschyr med all nödvändig information.

När det gäller applicering av Quickmax bör det ske varje kväll.

Ögonlocken måste vara rengjorda och torra, för eventuella sminkrester kan hindra ögonfransserumet från att nå ögonfransarnas rötter. Kosmetikan ska enbart appliceras på den övre ögonfranslinjen, eftersom den hittar till de nedre  ögonfransarnas rötter på egen hand. Appliceringen måste vara systematisk för att kunna uppnåbäst resultat. När det önskade resultatet uppnåtts kan frekvensen minskas. Resultaten av behandlingen med Quickmax håller i upp till en månad efter avslutat behandling.

De första effekterna uppnås efter fem veckors regelbunden användning av ögonfransserumet, medan de slutliga resultaten uppnås efter tre månader. Som ett resultat av behandlingen med Quickmax är det meningen att användaren ska få längre, tjockare, yngre och stärkta ögonfransar. Tack vare Quickmax ska ögonfransarna dessutom bli mindre mottagliga för skador och minska risken för att de ramlar av. En annan fördel med produkten är att den kan användas av personer med falska ögonfransar, eftersom Quickmax inte löser upp limmet. Sist men inte minst består ögonfransserumet av naturliga ämnen som ansvarar för att återfukta och mjuka upp huden runt ögonen.

Plussidor

  • Förlänger och tar hand om ögonfransar
  • Återfuktar och mjukar upp huden runt ögonen
  • Enkel applicering
  • Kapacitet

Minussidor

  • Dyr
  • Effekterna försvinner cirka en månad efter avslutat behandling