Vad gillar ögonfransar mest?

Om dina fransar är korta och sköra så betyder det att du bör kolla efter en produkt som kan ge dem liv igen.Inget kan göra det bättre än ett ögonfransserum.

Vi känner alla till hur fransförlängningar skadar de naturliga fransarna. Det är viktigt att ge dem näring så de växer sig tjocka och starka. Varje ögonfransserum har två roller. Den första är att förse fransarna med djup återfuktning och näring. Fransförstärkare är fullpackade med vitaminer, mineraler, eteriska oljor och peptider. Med tiden så blir fransarna starkare och deras struktur återställs. Den andra är att göra så att fransar växer sig längre och tjockare. När fransarnas hårsäckar får all näring de behöver så kan de producera tjocka, starka fransar som växer sig längre än de gjorde innan. De flesta ögonfransserum är säkra och orsakar inga negativa effekter. Fransförstärkare är rika på många lindrande och anti-inflammatoriska ingredienser som lindrar huden runt ögonen. Aloe Vera och Grönt Te ger inte bara näring åt dina fransar men även åt den känsliga huden runt ögonen. Kokosnöt och Risinolja gör att fransar ser glansiga ut medan huden blir mjukare och mer elastisk. Nästal alla ögonfransserum innehåller vitamin E, B5, gurk extrakt och hyaluronsyra. Den senare har fått berömmelse för anti-aging.

Innan ögonfransserum släpps ut till försäljning så måste det testas av dermatologer och ögonläkare för att säkerställa att det är säkert och effektivt.

Innan du sätter på ögonfransserumet, se till att du läser listan på ingredienser och om den innehåller något som är svårt att uttala, köp den inte. De flesta komponenter i ögonfransserum bör vara naturliga. Det finns några få syntetiska ingredienser men de bevarar endast produkten så att den kan användas under en längre period. Ögonfransserumet bör ha en flytande konsistens och bör vara doftfritt.