Hur väljer man det bästa ögonfransserumet?

Effektiva ögonfransserum bör vara ett måste för varje kvinna. Hur väljer vi produkten som kommer möta alla våra behov och förväntningar? Fortsätt läsa för att ta reda på vad man bör vara uppmärksam på när man köper ögonfransserum.

Regel 1 Praktisk Applicerare

Ögonfransserumen som har en liten spetsig borste är de bästa och mest effektiva. När du drar en osynlig linje längs franslinjen så penetrerar de aktiva medlen genom huden och ner i fransrötterna. Ögonfransarnas hårsäckar får näring och återfuktas så att de kan producera långa och friska fransar. Du kan även välja ögonmfransserumen med den mascara-liknande borsten men då bör du vara medveten om att produkten inte kommer att verka till sin fulla potential. Fransrötterna kommer inte få näring och därför så kommer fransarna ha ungefär samma längd och tjocklek. Sådana produkten återställer frans strukturen, gör fransarna glansigare och friskare men har bara en liten influens på fransarnas tillväxt.

Regel 2 Ingredienser

De flesta ögonfransserum är fullpackade med naturliga, växt-baserade ingredienser. Ett flertal studier har visat att mineral och växt baserade ingredienser funkar bäst då det gäller att förbättra fransarnas växt. De flesta ögonfransserum är rika på eteriska oljor och vitaminer som funkar utmärkt på både fransar och hela kroppen.

Regel 3 Tester

Innan ögonfransserumet släpps till försäljning så måste det gå igenom många tester för att säkerställa att det är säkert för ögonfransarna och huden. Majoriteten av kvinnor som är på väg att köpa ett ögonfransserum kommer att gå online och läsa andra användares åsikter och recensioner. Det är ett bra sätt att lära sig hur produkten funkar och få opartiska åsikter om dess möjliga biverkningar.

Regel 4 Priset

Allt som glittrar är inte guld. Sanningen är att de extremt dyra ögonfransserumen inte funkar bättre än de för genomsnittspris. Det är viktigt att förstå att effektiva ögonfransserum måste innehålla många vitaminer och aktiva medel som är rätt dyra och därför så får förstärkaren inte kosta mindre än €30. Om du stöter på ett ögonfransserum som kostar €10, så vet du att det inte kommer verka ordentligt.

Regel 5 Behandlingstiden

Normalt så varar en ögonfransserums behandling i 12 veckor. De första effekterna syns vanligtvis efter den första månaden av systematisk användning. För att uppnå de utlovade resultaten av ögonfransserumets tillverkare, applicera produkten enligt instruktionerna i minst 8 veckor.