Ögonfransserum Reaktivering

Ögonfransar spelar inte en dekorativ roll utan ännu viktigare så borde de skydda ögonen från damm och orenheter. Vad gör man om ens fransar är korta, sköra och i dåligt skick?

Reaktivera dem med hjälp av ögonfransserumet.

Naturligt korta och glesa fransar

Alla var inte lika lyckligt lottade att få en uppsättning rejäla, tjocka fransar från Moder Natur. Vi skyller på genetiken för att den inte insett att det finns ett enklare sätt att förbättra dem. De flesta ögonfransserum innehåller vitaminer och mineraler som ger näring åt fransarnas hårsäckar. Resultatet blir att fransarna växer sig väldigt tjocka och långa. I många fall så blir fransarna glansigare och mörkare än innan. De vanligaste ingredienserna i ögonfransserum är hyaluronsyra, även kallad hyaluronat. Den hjälper återställa strukturen av fransen och hjälper de aktiva medlen att penetrera genom huden ner i fransrötterna.

Effekten av Naturligt Långa Fransar

Vissa kvinnor använder mascara och har inte tonat sina fransar, men de ser ändå fantastiska ut. De kvinnorna använder ögonfransserum. Efter bara en månads systematisk användning så blir fransarna mörkare, längre och tjockare.

Fransar och frans papiljotter

Vi inser det inte, men makeup verktygen som vi använder varje dag innan vi applicerar mascaran kan orsaka skada på våra fransar. Frans papiljotter är ett måste för många av oss. Oturligt nog så gör de våra fransar begnägna att brytas. Resultatet blir att fransarna blir kortare och kortare. Sluta använd frans papiljotten och byt den mot ett ögonfransserum. Du kommer att häpna över hur starka och långa dina fransar blir. För att få fransarna i den önskade positionen utan att bryta deras struktur, använd ögonfransserum med den mascara-liknande borsten för att kamma igenom dem.