Nanolash ögonfransserum

Nanolash ögonfransserum

Nanolash ögonfransserum är mycket effektivt och resultaten är synliga efter den första månadens användning. Produkten gör fransarna längre och tjockare utan att orsaka några biverkningar. Efter den andra månaden börjar gott om babyfransar att växa ut i den inre ögonkanten. Kunder hävdar att deras ögon ser större och ljusare ut än någonsin tack vare Nanolash.

I den tredje månaden så är fransarna väldigt långa och mörkare.

Tack vare åkerfräken extraktet så stärker Nanolash fransar och återbygger ögonfrans strukturen. Detta ögonfransserum är fullpackat med nödvändiga mineraler och vitaminer som ger näring åt fransarna och gör dem mindre benägna att brytas. Här hittar vi oljor från papaya, mango och pomerans. Nanolash testades i många år innan den släpptes ut till försäljning först i USA och sedan i Europa och Asien. Studier har visat att Nanolash är helt säker och skonsam för fransarna och huden runt ögonen. Den orsakar inga biverkningar.
Nanolash kommer med en liten, spetsig borste som har designats för att göra appliceringen lätt och angenäm. Kunden ska dra en tunn linje länga franslinjen och se till att täcka hela området från den inre kanten av ögat till den yttre kanten. Den enda nackdelen är faktumet att det är för mycket av produkten i tuben. I början av Nanolash behandlingen så kan man råka spilla ut formeln när man sätter tillbaka appliceraren i tuben. Förpackningen ser flott ut och är väldigt hållbar. Nanolash är effektiv och räcker för hela 3-månaders behandlingen.

Nanolash.se

Plussidor

  • Den gör fransarna längre och fylligare
  • Utökar fransarnas livsfas
  • Gör fransarna mörkare och starkare
  • Är lätt att applicera
  • Nanolash orsakar inga biverkningar
  • Fin förpackning

Minussidor

  • För mycket produkt i tuben